Menús per festes

GASTRONOMIA

 

PROPOSTA MODEL 1

  • Assortiment d’embotits típics del Gironès

  • Pa de xapata amb tomàquet i oli d’oliva

  • Formatge semi i sec

  • Tostes per els formatges

  • Croquetes Bonàpat

  • Queixalada de truita de patates i ceba

  • Pizza estil americana de pernil dolç i formatge

Preu Menú per persona: 15,00 € aquest preu esta contemplat per berenars o esmorzars, en el cas de ser per sopars o dinars tindria un suplement de 3,00 per persona d´increment de quantitat.

 

PROPOSTA MODEL 2

  • Piruletes de cruixent de formatge parmesà amb kikos fumats

  • Bastonets de mil fulls amb herbes aromàtiques del Gironès

  • Assortiment d’embotits típics del Gironès

  • Pa de xapata amb tomàquet i oli d’oliva

  • Formatge semi i sec

  • Tostes per els formatges

  • Mini croquetes de bolets Bonàpat

  • Assortiment variat de mini Quiches Lorraines

  • Assortiment de didalets de pasta de mil fulls farcides

  • Queixalada de truita de patates i ceba Bonàpat

  • Pizza estil americana de pernil dolç i formatge

  • Canapès estil Bonàpat o mini burguer o mini vegetal

Preu Menú per persona: 22,80 €

 

+ Begudes: Refresc litre i aigües, gots d'un sòl ús i gel.  A partir de 3,00 €.

+ Postres: a partir de 1,50 €.  Opció de pastissos

+ Muntatge: material d'un sòl ús (mantell, plats, escuradents i tovallons)   1,50 €

 Inclou desplaçament i 10% i.v.a

 

COMPLEMENTS SUGGERITS

(subjectes a disponibilitat)

  • Xips vegetals de: plàtan, iuca, moniato i patata morada espurnejades de sal marina.     

  • Safata de pernil de glà amb coca de pa amb tomàquet i oli d’oliva.

  • Tartaleta especiada d’ametlla, brandada de bacallà i oli de cibulet.

  • Magdalena de garum amb mozzarella, tomàquet confitat i alfàbrega.

  • Brotxeta de tonyina agar de soja i taronja.

  • Coca de pa artesà amb pernil d’ànec i raïm negre.

  • Financer de festuc i llimona amb salmó marinat a l’anet.

  • Galeta d'ametlla amb seitó i pebrot del piquillo.

  • Brotxeta de verdures amb salsa romesco.

  • Cruixent de botifarra negra poma de Girona i vainilla.

  • Degustació de fideuà.

  • Sushi, makis i niguiris.

  • Canapès de pa de pagès.

  • Punxó Tomàquet Sherry, Mozzarella i Alfàbrega.

  • Amanida de pasta amb pernil dolç, formatge, tonyina i maionesa.

  • Amanida integral de fruit secs i soja.

  • Coques salades.

Per altres productes demanar pressupost.