Foodie Love

07.05.2019

Ens encanta aquest concepte.

No té traducció però vindria a ser  Amor al menjar, disfrutar cuinant, comprant menjar i fent bons àpats.

( I love food and drink, enjoy cooking, love buying food and eating good meals ). Titol de la Sèrie que Isabel Coixet ja roda a la Jonquera.

Diari de Girona. L’àrea de servei Porta Catalana acull la gravació per a la companyia audiovisual amb una cinquantena de figurants. La directora Isabel Coixet va gravar ahir a la Jonquera escenes de la nova sèrie Foodie Love, la primera que dirigeix per a la plataforma HBO. Ho va fer a l’àrea de servei Porta Catalana i hi van participar una cinquantena de figurants vinguts d’arreu de les comarques gironines.

El rodatge va ambientar el passadís elevat que connecta les dues àrees de servei a banda i banda de l’autopista en un restaurant. Els dos protagonistes, interpretats per Laia Costa i Guillermo Pfening, mantenien un diàleg al costat de la finestra i amb els cotxes circulant per l’AP-7 en un segon terme. Els figurants simulaven ser clients i treballadors de restaurants i el rodatge es va desenvolupar amb discreció.

Foodie Love recrea la relació de dos joves que es coneixen a través d’una aplicació de cites per a amants de la gastronomia.

Foodie Love es comença a rodar aquest 2019 però encara no hi ha una data concreta per a la seva estrena i serà la tercera ficció original espanyola d’HBO, que ja es va estrenar amb l’anunci de Patria, que arribarà el 2020 a la plataforma via streaming, i 30 monedas, una sèrie de terror d’Àlex de la Iglesia.

La producció constarà de vuit capítols de mitja hora de duració i el rodatge passarà per la Jonquera, Barcelona, França, Roma i Tòquio. La peculiaritat és que es gravarà en restaurants reals i amb menjar de veritat, un dels quals serà a la Jonquera.

Please reload

Please reload

Cerca per etiqueta

November 14, 2019

October 7, 2019

September 16, 2019

July 5, 2019

June 6, 2019

May 27, 2019

Please reload

Recent

Acreditaran els espais que ofereixin productes envasats sense gluten

February 21, 2019

1/10
Please reload

Destacats
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Espai de Gastronomia  Can Toscà - 17199 Canet d'Adri - Girona -  

609 816 329   620 932 933   info@bonapat.cat