Saïm!

06.06.2019

L´altre dia vaig descobrir d´on ve el nom d´ensaïmada. Curiós. Aquest dolç que tant ens agrada.

El saïm o llard és un greix d'origen animal obtingut per la fusió del sagí de porc. Està tractat de manera que no té olor ni gust. En la cuina francesa es distingeix el saindoux i el lard. D'un punt de vista nutricional es tracta d'un greix saturat, com tots els d'origen animal. També s'empra aquest mot per al sagí.

 

 

Please reload

Please reload

Cerca per etiqueta

November 14, 2019

October 7, 2019

September 16, 2019

July 5, 2019

June 6, 2019

May 27, 2019

Please reload

Recent

Acreditaran els espais que ofereixin productes envasats sense gluten

February 21, 2019

1/10
Please reload

Destacats
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Espai de Gastronomia  Can Toscà - 17199 Canet d'Adri - Girona -  

609 816 329   620 932 933   info@bonapat.cat