Cervesa, la beguda més popular

03.07.2019

Els ingredients bàsics de la cervesa són: Aigua, blat, ordi o el cereal que es desitgi.

La combinació d´aquests ingredients i l´ús que se´n fa durant l´elaboració de la cervesa és el que dona tot un món de varietats, gustos i aromes.

Altres ingredients que s´hi poden afegir són sucre (produeix més alcohol i una cervesa més seca ), mel, espècies o fruites.

Hi han diferents tipus de cervesa, la classificació més coneguda és la que es fa en funció del tipus de fermentació.

Cerveses d´alta fermentació o ale: Els llevats pugen a la superfície durant la fermentació, que es produeix ràpidament a uns 15 i 22 graus.

Cerveses de baixa fermentació o lager: La fermentació és més lenta i a una temperatura més baixa 7-15 graus. El resultat son cerveses lleugeres i de sabors més suaus.

I cerveses de fermentació espontània o lambic: S´acostuma a fer servir una proporció elevada de blat que dóna aspecte tèrbol a la cervesa. Són àcides i de gust fort.

Aquest estiu a gaudir d´aquesta beguda servida en Gerres, got de tub, got pilsner... ben freda i amb els seus 2 o 3 centímetres d´escuma!

 

 

Please reload

Please reload

Cerca per etiqueta

November 14, 2019

October 7, 2019

September 16, 2019

July 5, 2019

June 6, 2019

May 27, 2019

Please reload

Recent

Acreditaran els espais que ofereixin productes envasats sense gluten

February 21, 2019

1/10
Please reload

Destacats
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

Espai de Gastronomia  Can Toscà - 17199 Canet d'Adri - Girona -  

609 816 329   620 932 933   info@bonapat.cat